ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Για τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου εργαστηρίων ΤΕΙ στα μαθήματα Γεωδαισία ΙΙΙ και IV

Ανακοινώνονται τα εξής:

α. Σπουδαστές των ΤΕΙ που είναι σε εξάμηνο μικρότερο του 16ου προσέρχονται στις εξετάσεις αν και μόνο αν έχουν αποτύχει στις εξετάσεις των κανονικών εξαμήνων (Φεβρουαρίου και Ιουνίου)

 

β. Σπουδαστές του ΤΕΙ που είναι σε εξάμηνο ίσο ή μεγαλύτερου του 16ου και ΜΟΝΟ, είναι δυνατό να εξεταστούν και τον Σεπτέμβριο, χωρίς να έχουν δώσει εξετάσεις στα κανονικά εξάμηνα. Είναι μία διευκόλυνση προς τους σπουδαστές/στριες αυτούς/ες πολύ μεγάλων εξαμήνων, για να αποφευχθούν οι συνέπειες των άρθρων 76 (παρ. 1) 454 (παρ. 3) του ν.4957/2022, για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης, όπως ισχύει σήμερα. 

Τα ανωτέρω θα τηρηθούν απαρέγκλιτα.

 

Παρατήρηση 1: Καμία ή κανένας ΔΕΝ θα δώσει εξετάσεις σε χρόνο διαφορετικό από αυτόν της εξέτασης, για κανένα λόγο. Εξαιρούνται λόγοι υγείας. Αυτό αποδεικνύεται με ενυπόγραφη γνωμάτευση ιατρού, μία μέρα πριν την εξέταση, η 1 ώρα πριν την εξέταση ή σοβαρός έκτακτος οικογενειακός λόγος υγείας. Μηνύματα ηλ. ταχυδρομείου για δικαιολόγηση μη προσέλευσης, με εξαίρεση αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν θα απαντώνται

Παρατήρηση 2:Εφόσον έχει ανακοινωθεί στην σελίδα του Τμήματος, ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία άγνοιας της διαδικασίας.Μηνύματα ηλ. ταχυδρομείου από σπουδαστές και σπουδάστριες που αφορούν άγνοια της διαδικασίας, δεν θα απαντώνται.

Παρατήρηση 3: Οι ημερομηνίες εξέτασης των εργαστηρίων ΤΕΙ -γραπτές- θα δοθούν εγκαίρως

Ο διδάσκων

 

Κορυφή σελίδας