ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 

Αθλητικές, πολιτιστικές και λοιπές δραστηριότητες

Οι σπουδαστές με την εγγραφή τους στα τμήματα γίνονται αυτόματα μέλη του σπουδαστικού συλλόγου, μέσω του οποίου αντιπροσωπεύονται. Ο σύλλογος καλεί συνελεύσεις σπουδαστών σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπου συζητούνται θέματα που τους αφορούν. Οι εκλογές διενεργούνται μια φορά το χρόνο και σε ημερομηνία κοινή για όλα τα Α.Ε.Ι. της χώρας. Ο σύλλογος διοργανώνει εκδρομές και επισκέψεις εκαπιδευτικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος προσφέρει στους φοιτητές του την δυνατότητα για ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες σε ένα άρτια οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Φυσικής Αγωγής, στελεχωμένο από ειδικούς καθηγητές που ενισχύουν και καθοδηγούν την προσπάθεια των φοιτητών.

Στο Ίδρυμα λειτουργεί καθημερινά Γυμναστήριο με σύγχρονα όργανα φυσικής αγωγής. Στο Γυμναστήριο υπάρχουν:

  • Αίθουσα με βάρη
  • Γυμναστήριο ενόργανης γυμναστικής
  • Αίθουσες με τραπέζια πινγκ-πονγκ
  • Σάουνα

Πληροφορίες Γυμναστηρίου

Τηλ: +30 23210 49162, Email: gymnast@teiser.gr, Site: gym.teicm.gr

Το Κλειστό Γυμναστήριο είναι στη διάθεση των σπουδαστών και σπουδαστριών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος  κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 11 π.μ. έως 9:00 μ.μ.

Υπεύθυνος: Οικονόμου Χαράλαμπος, Καθηγητής Εφαρμογών Φυσικής Αγωγής, Τηλ: +30 23210 49226, Email: oikonomou@teiser.gr

Οι σπουδαστές επίσης μπορούν να λάβουν μέρος στα προγράμματα εκμάθησης παραδοσιακού ή μοντέρνου χορού καθώς και στα προγράμματα εκμάθησης καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής, αεροβικής και αυτοάμυνας.

Σε ανάπτυξη βρίσκονται επίσης τμήματα θεάτρου, μουσικής και κινηματογράφου.

 

Κορυφή σελίδας