ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΤΓ

Ανακοινώνουμε την εμφάνιση τριών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού σε φοιτητές/τριες του Τμήματος μας. Οι εν λόγω φοιτητές/τριες ήρθαν στα μαθήματα του Τμήματος ως εξής:
 
α. Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 στο μάθημα του Α' Εξαμήνου ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ Ι (στην Αίθουσα/Εργαστήριο Τοπογραφίας) 11:00-14:00 καθώς και στο μάθημα του Γ' Εξαμήνου ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (Αίθουσα 3) 14:00-17:00.
 
β. Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 στο μάθημα του Α' Εξαμήνου ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι -Εργαστήριο (Αίθουσα Εργαστηρίου CAD) 10:00-11:00.
 
Όσοι/ες βρέθηκαν στα μαθήματα αυτά σύμφωνα με τις υπάρχουσες οδηγίες θεωρούνται στενές επαφές κρούσματος και θα πρέπει να ακολουθήσουν τα προβλεπόμενα από τα πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και στενών επαφών τους από τον ΕΟΔΥ και την Διοικούσα Επιτροπή του ΔΙΠΑΕ.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε τη μέγιστη προσοχή σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Τμήματος στην τήρηση των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορονοϊού (χρήση μάσκας, αποστάσεις, ατομική υγιεινή) σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙΠΑΕ.
 
Υπενθυμίζουμε την υποχρέωση όλων για εγγραφή στην πλατφόρμα EDUPASS.GOV.GR όπως και την υποχρέωση άμεσης αναφοράς τυχόν κρουσμάτων στους υπεύθυνους COVID-19 του Τμήματος ή τη Γραμματεία.
 
Οι Υπεύθυνοι COVID-19 του Τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής
Γλυκερία Καριώτου και Παναγιώτης Καζάκης

 

Κορυφή σελίδας