ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 

Νεώτερη Ανακοίνωση(15-3-23) για το μάθημα «Συστ Τεκμ/σης Πολ/κών Πόρων» (4ετές Πρόγραμμα Σπουδών)

 Ανακοίνωση 15-3-23

Οι φοιτητές/τριες του παλαιού (4ετούς) προγράμματος σπουδών που χρωστούν τη Θεωρία κ το Εργαστήριο του μαθήματος "Συστήματα Τεκμηρίωσης Πολιτιστικών Πόρων" και το δήλωσαν και στο προηγούμενο χειμερινό εξάμηνο, μπορούν προαιρετικά, εφόσον επιθυμούν, να παρακολουθήσουν το μάθημα Φωτογραμμετρία ΙΙΙ (και να εξεταστούν). Η διευκόλυνση γίνεται λόγω της φύσης και ομοιότητας των δύο μαθημάτων και εκτάκτως μόνον για φέτος μετά και από επικοινωνία μεταξύ των δύο διδασκόντων. 

Εντός της αίθουσας θα ενημερωθούν για τις εργασίες που θα πρέπει να εκπονήσουν στο πλαίσιο των μαθημάτων, τις οποίες μπορούν να παραδώσουν στην εξεταστική του Ιουνίου ή στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Οι βαθμολογίες τους θα αναρτηθούν στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Άλλοι φοιτητές(4ετούς Π.Σ. που δεν τα δήλωσαν) που επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν (χωρίς δυνατότητα βαθμολόγησης), επειδή τα μαθήματα δεν διατίθενται επισήμως για διδασκαλία, μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν Φωτογραμμετρία ΙΙΙ. Για να βαθμολογηθούν όμως θα πρέπει να τα δηλώσουν στο Χειμερινό εξάμηνο και να εξεταστούν εκεί-τότε σε συνενόηση με την/τον τότε διδάσκουσα/οντα.

 

παλαιότερη ανακοίνωση

Οι φοιτητές του τετραετούς  Προγράμματος Σπουδών (ΤΕΙ) που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα  «Συστήματα τεκμηρίωσης Πολιτιστικών πόρων» θα πρέπει:

Α)να έρθουν σε επαφή με τον κο Καραποστόλου(geo_karap@yahoo.gr) για να δηλώσουν την πρόθεσή τους και το μάθημα(Θε ή Εργ). Αυτό μπορεί να γίνει και εντός της αίθουσας(Μάθημα "Φωτογραμμετρία ΙΙΙ")

Β)να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του διδάσκοντα κ του  τμήματος για νεώτερη ενημέρωση σχετικά με το ποιοι θα δικαιούνται εξέτασης.

 

Επισημαίνεται ότι:

Επειδή το μάθημα είναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό όμοιο με το Φωτογραμμετρία ΙΙΙ « του πενταετούς πανεπιστημιακού προγράμματος  Σπουδών, συστήνεται στους φοιτητές :

α)να το παρακολουθούν δια ζώσης (αναφέρθηκε ήδη Μάθημα "Φωτογραμμετρία ΙΙΙ") κάθε Πέμπτη

β)να παρακολουθούν τις αντίστοιχες σελίδες των  μαθημάτων στο e-learning (θα γίνουν σε λίγες μέρες νέες ανακοινώσεις).

 

 

Ενημερωτικά:

Τις περισσότερες φορές το πρώτο δίωρο του μαθήματος θα αφιερώνεται στην θεωρία και το δεύτερο στο εργαστηριακό.

Στα εργαστηριακά μέρη των παραπάνω μαθημάτων παίρνονται παρουσίες και συχνά θα παραδίδονται μικρές εργασίες που θα μετράνε στην τελική βαθμολογία. Θα παραδοθεί επίσης τελική εργασία.

Στο θεωρητικό κομμάτι θα υπάρχει τελική γραπτή εξέταση και προαιρετική(απαλλακτική) εργασία

Οι εργασίες θα μπορεί να είναι ενός ή δύο ατόμων

Θα ισχύσουν οι ίδιες ημερομηνίες εξέτασης (θα ανακοινωθούν στο μέλλον) για την τελ. εξέταση θεωρίας, τις διορθώσεις και τις παρουσιάσεις εργασιών κλπ  για όλους τους φοιτητές και των δύο παραπάνω μαθημάτων (και των εργαστηρίων τους)

Ο διδάσκων

Καραποστόλου Γιώργος

 

 

Κορυφή σελίδας