ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 

Εφαρμογές Τηλεπισκόπησης (Εργ.) | Πρόγραμμα εξετάσεων & τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων

Οι εξετάσεις του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4/6/2020 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Α. Για τους φοιτητές που παρακολούθησαν ένα από τα εργαστηριακά τμήματα

- Από Α έως ΜΠΙ : 11.00 – 12.15

-Από ΜΠΟΥ έως Χ: 12.20 – 13.35 (ενδέχεται να καθυστερήσει η έναρξη περίπου 20')

Β. Για τους φοιτητές που δεν παρακολούθησαν κανένα τμήμα (παρατηρητές)

- Από Α έως Κ: 13.40 – 14.55 --> (ενδέχεται να καθυστερήσει η έναρξη περίπου 20' -25')

- Από Λ έως Χ: 15.00 – 16.15 --> (ενδέχεται να καθυστερήσει η έναρξη περίπου 30'), σε περίπτωση που η αίθουσα είναι "κλειδωμένη" οφείλεται σε καθυστέρηση του προηγούμενου τμήματος οπότε περιμένουμε να ανοίξει

Τρόπος Εξέτασης:

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποστάσεως  μέσα από την πλατφόρμα e-learning  που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό (των εξετάσεων).

Θα τηρηθούν αυστηροί κανόνες διεξαγωγής των εξετάσεων (για τη διασφάλιση του αδιάβλητου των εξετάσεων) επομένως καμία παράκαμψη των κανόνων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

1. όλοι οι φοιτητές πρέπει να γνωρίζουν τον ιδρυματικό τους λογαριασμό (όνομα χρήστη & password)

2. Η ταυτοπροσωπία των εξεταζομένων θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα ZOOM, με την οποία πραγματοποιηθήκαν και τα μαθήματα  - Επομένως όλοι οι φοιτητές πρέπει να έχουν ενεργοποιημένη την κάμερα και το μικρόφωνο τους που θα παραμείνουν ανοιχτά όλη τη διάρκεια της εξέτασης καθώς και να έχουν μαζί τους την φοιτητική τους ταυτότητα.

3. Όλοι οι φοιτητές πρέπει να φροντίσουν το χώρο τους και συγκεκριμένα να βρίσκονται στο χώρο μόνοι τους και να απομακρύνουν όσα αντικείμενα του χώρου τους δεν θέλουν να εμφανίζονται στην κάμερα.

4. Επισημαίνεται ότι για την καλύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο προτείνεται η σύνδεση του Η/Υ με καλώδιο στο router και όχι ασύρματα για την αποφυγή διακοπών σύνδεσής τους.

5. Πρέπει να έχουν στον υπολογιστή τους το λογισμικό multispec, καθώς και το λογισμικό QGIS

Σημειώσεις:

Για τα πρωινά τμήματα (Α) θα χρησιμοποιηθεί το zoom του 4ου εξαμήνου - σε περίπτωση που η αίθουσα είναι "κλειδωμένη" οφείλεται σε καθυστέρηση του προηγούμενου τμήματος οπότε περιμένουμε να ανοίξει

Οι φοιτητές που δεν παρακολούθησαν το εργαστήριο (παρατηρητές), να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα στο παρακάτω email(ntouros.teicm@gmail.com) για την αποστολή οδηγιών σχετικά με την πλατφόρμα ZOOM, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (3/6/2020) και ώρα 22.00. Το Θέμα του emailπρέπει να έχει τον εξής τίτλο: Ονοματεπώνυμο ΑΕΜ – εξετάσεις Εφ. Τηλεπισκόπησης.

 

Κορυφή σελίδας