ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 

Εργαστήριο Αριθμητικής Ανάλυσης κ. Προγραμματισμός ΙΙ

Λόγω του μεγάλου αριθμού σπουδαστών που δήλωσαν το εργαστήριο και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, ορισμένοι σπουδαστές του 2ου εξαμήνου αλλά και μεγαλύτερων εξαμήνων που υποχρεούνται να παρακολουθήσουν το μάθημα, έμειναν εκτός τμημάτων και γράφτηκαν στο “ανοικτό τμήμα”.

Επειδή οι σπουδαστές αυτοί πρέπει να ενταχθούν σε κάποιο τμήμα και επειδή,  η προηγούμενη εμπειρία έχει δείξει ότι υπάρχουν σπουδαστές οι οποίοι εγγράφονται σε κάποιο τμήμα αλλά τελικά δεν παρακολουθούν το μάθημα, στο πρώτο μάθημα θα γίνει «εκκαθάριση» της λίστας των πραγματικών σπουδαστών.

Έτσι: 

Οι σπουδαστές που έχουν γραφεί σε κάποιο τμήμα αλλά απουσιάσουν στο πρώτο μάθημα (δηλαδή αυτή την εβδομάδα 28/2/17 – 3/3/17) χάνουν την θέση τους στο τμήμα. Η θέση τους θα δοθεί σε άτομα του «ανοικτού τμήματος» τα οποία πραγματικά θέλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα.

Εξαίρεση στα παραπάνω θα αποτελέσουν οι σπουδαστές που δεν ήρθαν στο πρώτο μάθημα λόγω ασθενείας. Οι σπουδαστές αυτοί όμως πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να στείλουν ένα e-mail στον διδάσκοντά τους (Παπαϊωάννου   pasta@teicm.gr ή Βοζίκη   chriss@teicm.gr)  που να αναφέρουν ότι δεν ήρθαν στο πρώτο μάθημα λόγω ασθενείας και ότι προτίθενται να παρακολουθούν κανονικά το μάθημα.

Οι διδάσκοντες

Παπαϊωάννου   Σ. , Βοζίκης Χ.

 

 

Κορυφή σελίδας