ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απόφαση της υπ. αριθμ. 5/20.03.2020 (Θέμα 6) συνεδρίασης του Τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής

Καλούνται ΟΛΟΙ οι φοιτητές/τριες του Νέου και του Παλαιού Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών να επισκέπτονται καθημερινά την πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης προκειμένου να ενημερώνονται για τη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με μέσα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από 26/3 και για όσο διάστημα διαρκεί η προσωρινή απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας με φυσική παρουσία σύμφωνα με την παρ. 1. του άρθρου 12 της από 11/03/2020 ΠΝΠ.

Η σχετική ενημέρωση θα γίνεται στην καρτέλα του κάθε μαθήματος ξεχωριστά από τις αρμόδιες διδακτικές ομάδες.

Ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

ΝΕΑ Πλατφόρμα: https://elearning.cm.ihu.gr/

ΠΑΛΑΙΑ Πλατφόρμα: https://elearning.teicm.gr/

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Ο έλεγχος θα πρέπει να γίνεται καθημερινά καθώς τυχόν ανακοινώσεις, ανάρτηση εκπαιδευτικού υλικού και προσκλήσεις για σύγχρονη εκπαίδευση για κάθε μάθημα ξεχωριστά θα γίνεται μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και όχι από τον πίνακα ανακοινώσεων του ιστοτόπου του τμήματος
  • Η παλαιά πλατφόρμα αφορά μαθήματα που είτε δεν έχουν αναρτηθεί στη νέα πλατφόρμα είτε δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάβασης από την παλαιά πλατφόρμα στη νέα. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να ελέγξουν και τις δύο πλατφόρμες.
  • Η είσοδος επιτυγχάνεται με τη χρήση του Ιδρυματικού Λογαριασμού με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος (π.χ. egram)

 

Κορυφή σελίδας