ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 

Εφαρμοσμένη Πληροφορική ΙΙ - Εργαστήριο, εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021 (Νέο Πρόγραμμα Σπουδών)

H επαναληπτική εξέταση του εργαστηρίου για τους φοιτητές που παρακολουθούν το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών θα διεξαχθεί την Τρίτη 31/8/2021 12:00-14:00, εξ’ αποστάσεως μέσα από την πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό και βρίσκεται στη διεύθυνση https://exams.topogeo.ihu.gr/ (Μάθημα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΙ).

Επιπλέον θα πρέπει να συνδεθείτε στην αίθουσα εξ αποστάσεως εξέτασης https://zoom.us/j/98724744376

 

Θα τηρηθούν αυστηροί κανόνες διεξαγωγής των εξετάσεων (για τη διασφάλιση του αδιάβλητου των εξετάσεων) επομένως καμία παράκαμψη των παρακάτω κανόνων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή:

1. όλοι οι φοιτητές πρέπει να γνωρίζουν τον ιδρυματικό τους λογαριασμό (όνομα χρήστη & password)

2. Η ταυτοπροσωπία και επιτήρηση των εξεταζομένων θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα ZOOM. Επομένως όλοι οι φοιτητές πρέπει να έχουν ενεργοποιημένη την κάμερα και το μικρόφωνο τους που θα παραμείνουν ανοιχτά όλη τη διάρκεια της εξέτασης καθώς και να έχουν μαζί τους την φοιτητική τους ταυτότητα.

3. Όλοι οι φοιτητές πρέπει να φροντίσουν το χώρο τους και συγκεκριμένα να βρίσκονται στο χώρο μόνοι τους και να απομακρύνουν όσα αντικείμενα του χώρου τους δεν θέλουν να εμφανίζονται στην κάμερα.

4. Επισημαίνεται ότι για την καλύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο προτείνεται η σύνδεση του Η/Υ με καλώδιο στο router και όχι ασύρματα για την αποφυγή διακοπών σύνδεσής τους.

email επικοινωνίας: zrizou@teiser.gr

 

Η διδάσκουσα,

Ζωή Ρίζου

Κορυφή σελίδας